• Niekerk J08-1JM – HFC’15 JO8-2

1e helft:
    Zaterdag 6 november 2021, V.V. Niekerk tegen HFC’15. Het is een herfstachtige dag, maar het is droog en enigszins wat frisjes. De wedstrijd begint, het is 9.00 uur. In de 3e minuut van de wedstrijd krijgt Niekerk kans om te scoren, maar helaas, de bal gaat naast het doel. In de 5e minuut trapt HFC’15 de bal erin. Het is 0-1. Jorrit laat het hier niet bij zitten, pakt de bal af van de tegenstander en scoort. Het is 1-1.
    Tot vier keer probeert Niekerk te scoren, bij de 5e keer is het raak. Koen trapt de bal er met volle vaart in. Het is 2-1. Wederom krijgt Niekerk kansen om te scoren. Het is Jorrit die het 3e doelpunt maakt voor Niekerk. Vervolgens komt er een aanval op het doel van Niekerk. Mick is er op tijd bij en vangt de bal.
    Niekerk is aardig op dreef. Tot 3 keer toe schopt Koen de bal erin. Het is nu 6-1. Ook Jorrit heeft er zin aan en scoort. Het is inmiddels 7-1.
    HFC’15 neemt wraakt, probeert te scoren, maar schiet naast het doel. Vervolgens doet HFC’15 nog een poging. Deze bal zit er helaas in. Het is 7-2. Niekerk gaat er met de bal vandoor en probeert tot 2 keer toe te scoren. Helaas lukt het Niekerk niet om in de laatste minuten van de 1e helft nog een extra doelpunt te maken.
    2e helft:
    HFC’15 neemt wraak en trapt er gelijk een bal in. Het is 7-3. Er volgt nogmaals een aanval op het doel van Niekerk. Mick weet de bal tegen te houden met zijn hoofd. Vervolgens komt er nog een aanval op het doel van Niekerk, deze bal gaat gelukkig naast het doel.
    Niekerk laat het hier niet bij zitten, pakt de bal af en scoort. Het is Koen die het 8e doelpunt maakt. Niekerk krijgt nog een paar kansen, maar helaas. HFC’15 pakt de bal af en doet een schot op het doel van Niekerk. Mick vangt de bal. Binnen een paar minuten is de bal aan de andere kant van het veld en scoort Niekerk. Het is Jorrit die er 9-3 van maakt. Niekerk krijgt nog een paar kansen om te scoren, maar helaas zonder resultaat.
    Vervolgens pakt HFC’15 de bal af. Er volgt een schot op het doel van Niekerk, maar gelukkig vangt Mick de bal. Er volgt nog een schot, deze bal gaat er helaas in. Het is 9-4. Vervolgens doet HFC’15 nogmaals een poging, deze is ook raak. Het is 9-5. Niekerk pakt de bal af en probeert HFC’15 terug te pakken, maar helaas. Niekerk is de bal al vrij snel kwijt en HFC’15 scoort.
    In de laatste paar minuten van de wedstrijd volgt er nog een aanval op het doel van Niekerk. Mick duikt ervoor en vangt de bal. Vervolgens neemt Niekerk het over. Het zijn Huub en Jorrit die nog eens twee doelpunten maken voor Niekerk. De wedstrijd eindigt met 11-6.
    Het was een spannende wedstrijd met een mooi resultaat!
    Op naar de volgende wedstrijd: zaterdag 13 november uit tegen VVK (Sportpark Het Noorden te Groningen).