• Grijpskerk-VV Niekerk
    Vol goede moed stonden we te wachten op elkaar bij de voetbalvelden.
    Helaas was Jens -Erik ziek.
    Tom voegde zich bij de groep in Grijpskerk.
    Nadat de groep even was warmgelopen kon de wedstrijd weer beginnen.
    Mick begon de wedstrijd als keeper.
    Nadat de aftrap is geweest, begint Niekerk er vol in te gaan.
    De NOFfers verdelen zich goed in het veld en zoeken al de ruimte een beetje op.
    Grijpskerk probeerde de bal ook te pakken, maar Koen kon de bal mooi alleen mee naar voren nemen en schoot hem erin; Yesss!!! 1-0!!
    We beginnen weer opnieuw en Niekerk is weer op zoek naar een gaatje. Julan probeert de bal mee te nemen en dat lukt door een iemand van Grijpskerk mooi door te benen te schieten.
    Even later pakt Grijpskerk de bal en het ziet er naar uit dat ze 1-1 gaan maken, maar daar stond Mick en houdt de bal mooi tegen, gelukkig….
    De bal komt weer in het veld en ja hoor, waar we al bang voor waren gebeurd…1-1.
    De bal mag weer op de middenstip. Er wordt een lekker partijtje gevoetbald.
    De teams zijn mooi aan elkaar gewaagd. Grijpskerk let even niet op en Julan schiet hem zo in het doel!!!!!!! 2-1!!!!
    Niekerk heeft de voorsprong en probeert deze voorsprong ook goed vast te houden. Soms wordt het wel even spannend voor het doel van Niekerk, maar gelukkig staat Niekerk er als een blok beton voor en komen ze er in de eerste helft moeilijk langs. Gelukkig is het dan ook snel pauze en zijn ze blij dat ze met een voorsprong de rust in gaan.
    Na de rust is er een keeper wissel. Huub mag in het doel staan, Mick gaat het veld in.
    Als snel na de start van de tweede helft schopt Jorrit er één in, Yahoo!!! 3-1!!!
    Achter gaat de bal steeds vaker naar het doel van Niekerk, maar gelukkig staat Nick daar en die schopt de bal een paar keer mooi naar de zijkant. Ook Merle zorgt voorin dat de bal een paar keer weer terugkomt bij de eigen partij.
    Tom staat er als een boom voor als hij de bal wil pakken en zorgt er ook voor dat Grijpskerk een paar keer de bal niet meer heeft.
    Zo gaat het steeds wat heen en weer tussen Grijpskerk en Niekerk.
    Ze spelen lekker en Koen heeft de bal en schiet op doel en ja hoor…. 4-1!!!!
    Helaas na die 4-1 wordt het als snel 4-2. De bal komt steeds vaker voor het doel van Niekerk. Zo dichtbij dat ze zelfs op het doel kunnen schieten. In eerste instantie houdt Huub de bal tegen en probeert de bal weg te schoppen, maar Grijpskerk vindt de bal snel en schiet weer op doel. Gelukkig waren daar Mick en Huub en die zorgen ervoor dat het geen 4-3 werd.
    De rust komt weer even in het spel. De ruimtes worden gezocht en de bal is bij Niekerk. Jorrit heeft de bal en via de keeper wordt 5-2!!!!!!
    De wedstrijd vordert, Niekerk wordt een beetje moe… en daar was helaas de 5-3.
    Het blijft een spannende wedstrijd. Beide teams willen erg graag winnen en voor beide doelen is er kans op een doelpunt. Gelukkig is er nog een mooie teamredding zodat er geen doelpunt voor Grijpskerk valt. Maar helaas, dat duurt niet lang. De bal draait net de andere kant en het wordt toch 5-4. Het eind van de wedstrijd is in zicht. Niekerk hoopt te gaan winnen, maar helaas in de laatste minuut schiet Grijpskerk er nog één in 5-5.
    Het was een spannende, maar leuke wedstrijd! Op naar volgende week tegen Roden!