• Joey Witte stopt als hoofdtrainer van Niekerk.

VV Niekerk en Joey Witte hebben in onderling overleg besloten om na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. Joey is vanaf seizoen 2019-2020 hoofdtrainer van VV Niekerk en stopt nu na zijn 3e seizoen. Met Joey heeft Niekerk 1 de afgelopen 3 jaren een positieve ontwikkeling doorgemaakt.
    Om deze ontwikkeling voort te zetten heeft de groep daarom nu een andere trainer nodig.
    Wij hebben Joey leren kennen als een echte club trainer en zijn hem zeer erkentelijk voor zijn inzet bij VV Niekerk. Hij heeft zich niet alleen ingezet voor het eerste elftal maar voor de gehele vereniging.
    De plannen voor dit seizoen blijven ongewijzigd en we hopen dan ook dat als de competitie wordt hervat we nog voor de prijzen kunnen gaan.
    We wensen Joey veel succes in de toekomst en hopen dit seizoen goed met elkaar af te sluiten.

Bestuur VV Niekerk