• Geachte gasten en leden van V.V. Niekerk,

Na de aangekondigde versoepelingen per 26 juni 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

Trainen en spelen van wedstrijden:

Alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

Publiek:

Het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt.

Horeca/ kantine:

Horeca, en dus ook sportkantines, mogen open. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht.

Kleedkamers

deze mogen sinds zaterdag 5 juni weer gebruikt worden.

Namens Voetbalvereniging Niekerk

Paulien Visser

secretaris

Heb je klachten? Blijf thuis en evt. contact zoeken met GGD. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: verkoudheid, hoofdpijn en verhoging.