• Regiocup (5, 12, 19 en 26 juni 2021)

Geachte gasten en leden van V.V. Niekerk,

De komende zaterdagen in juni is of zijn één of meer teams van jullie vereniging te gast bij onze vereniging in het kader van de KNVB Regiocup.

Aangezien we nog steeds met beperkingen te maken hebben en om e.e.a. in goede banen te leiden, volgen hieronder een aantal aandachtspunten voor iedereen die bij jullie teams betrokken is.

Kleedkamers

De kleedkamers en douches zijn weer beschikbaar.

Kantine

De kantine is geopend. Er zijn beperkte zitplaatsen beschikbaar, uiteraard hanteren wij hierin de 1,5 meter maatregel.

Toiletgebruik

De toiletten in de kantine zijn gesloten. Er kan gebruik gemaakt worden van de toiletten in de Unit.

Toeschouwers – niet toegestaan

Toeschouwers, ouders, e.d. zijn helaas nog niet toegestaan op ons sportpark. Welkom zijn natuurlijk wel begeleiders en een paar chauffeurs.

Tot slot wensen wij iedereen veel voetbalplezier de komende zaterdagen!

Namens Voetbalvereniging Niekerk

Paulien Visser

secretaris

Heb je klachten? Blijf thuis en evt. contact zoeken met GGD. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: verkoudheid, hoofdpijn en verhoging.