• CORONA-UPDATE VV NIEKERK 28-11-2021

Er zijn door het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd. Deze maatregelen zijn voor velen een teleurstelling. Wat nog wel kan is sporten in de buitenlucht zonder corona check tot 17.00 uur. We zijn wel gebonden aan de regels vanwege het Covid-19 virus. Daarom hebben wij een aantal huisregels waar we ons allen aan dienen te houden op ons sportpark.

Lees onderstaande afspraken goed door en neem de regels hiervoor in acht. Spreek elkaar gerust ook aan op deze afspraken!

Algemeen

• Heb je klachten? Blijf thuis en evt. contact zoeken met GGD. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: verkoudheid, hoofdpijn en verhoging.
    • Houd afstand, dit is een advies (1,5 meter wordt als veilige afstand aangemerkt) met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten).
    • Vermijd drukte.
    • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek van ons sportcomplex.
    • Schud geen handen.
    • Trainers en leiders houden toezicht op de afspraken bij en rondom trainingen en wedstrijden.
    • Een dispenser met desinfectiemiddel is aanwezig, gebruik deze.

Kantine/ bestuurskamer

• De kantine is tijdens trainingsavonden gesloten.
    • Op zaterdag is de kantine open voor sporters, leiders, trainers, scheidsrechters en rijders en overige vrijwilligers die op dat moment een taak hebben tot uiterlijk 17.00 uur.
    • Voor de kantine geldt een corona toegangsbewijs, 1,5 meter afstand, mondkapjesplicht en een vaste zitplaats.
    • De toiletten in de kantine zijn open. Ook voor een bezoek aan deze toiletten geldt een corona toegangsbewijs.

Bezoekers

• Publiek is niet toegelaten bij trainingen en wedstrijden

Kleedkamers

• Kom zo kort mogelijk voor aanvang.
    • Vanaf 18 jaar is een corona toegangsbewijs noodzakelijk.
    • Geen ouders/verzorgers in en rondom de kleedkamers.
    • Na de wedstrijd of training tot 17.00 uur is er gelegenheid om te douchen.

Wedstrijden

• Voor bestuursleden van dienst, scheidsrechters en leiders en is er koffie/thee in de bestuurskamer.
    • Voor de scheidsrechters wordt in de rust gezorgd
    • Let op! Neem voor tijdens de wedstrijd zelf een bidon mee (voorzien van naam).

Uitwedstrijden

• Controleer vooraf de corona regels die van toepassing zijn op het sportpark van de tegenstander, het kan zijn dat kleedkamers, douches niet beschikbaar zijn bij de tegenstander.
    • Teams die elders hebben gevoetbald zijn bij terugkomst publiek en geen sporter. Hierdoor kunnen ze niet toegelaten worden op het sportpark en in de kantine.

Bezoekende teams

• Voor bezoekende teams gelden uiteraard alle eerdergenoemde maatregelen

Bestuur VV Niekerk