Laatste nieuws

vv Niekerk TwitterSponsoren

  • Banner
  • Banner

Kalender

Nieuwe hoofdtrainer 2015 / 2016

Marcel Hiemstra nieuwe hoofdtrainer V.V. Niekerk

 

Marcel Hiemstra is door V.V. Niekerk aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de selectie. Met ingang van het seizoen 2015-2016 zal Hiemstra de zaterdagselectie aansturen.
 

 

V.V. Niekerk komt op dit moment uit in de vierde klasse, na vorig jaar te zijn gepromoveerd uit de vijfde klasse. Het is een jonge enthousiaste groep en Hiemstra kijkt er naar uit om aan de slag te gaan. De huidige A-junioren hebben een hoog niveau en zij zullen de komende seizoenen doorstromen naar de senioren. Marcel Hiemstra lijkt de aangewezen persoon om deze groep verder te ontwikkelen.

 

Hiemstra heeft een aantal jaren ervaring als trainer bij verschillende clubs, waar hij goede resultaten behaalde. Zo was hij hoofdtrainer bij v.v. Eastermar en v.v. Suameer in de vijfde klasse en interim hoofdtrainer bij v.v. Harkema Opeinde in de tweede klasse. Het bestuur van v.v. Niekerk heeft dan ook goede verwachtingen van deze samenwerking.

 

Aan het eind van het seizoen zal de selectie afscheid nemen van huidig hoofdtrainer Sjoerd Visser. Visser is vier seizoenen trainer geweest bij de zaterdag selectie, daarvoor drie jaar bij de zondag selectie. V.V. Niekerk is zeer tevreden over de samenwerking met Sjoerd Visser en het seizoen zal dan ook goed worden afgesloten.

 
Sjoerd Visser stopt !
VV Niekerk en hoofdtrainer Sjoerd Visser hebben in goed overleg besloten dat hij aan het einde van dit seizoen stopt bij de 1stezaterdagselectie van de club.

De afgelopen 4 seizoenen was Sjoerd trainer van de zaterdag selectie waarmee hij vorig seizoen promoveerde naar de 4de klasse. Na een 2de plaats achter Pelikaan S in de competitie wist Niekerk na het spelen van promotiewedstrijden te promoveren.

Daarvoor was Sjoerd trainer van de zondagafdeling van Niekerk. Ook hier was hij succesvol middels het behalen van promotie van de 5de naar de 4e klasse en een seizoen later gelijk de periodetitel in de 4e klasse. Helaas was BNC over twee wedstrijden net te sterk en miste Niekerk op een haar na de 3eklasse.

Verder is hij nog vele jaren bij de jeugdafdeling actief geweest als jeugd- en keepertrainer.

 

Op dit moment speelt het jonge 1ste elftal in de middenmoot van de friese vierde Klasse B.

 

De club is Sjoerd enorm dankbaar voor alles wat hij voor de club gedaan heeft. Niekerk zal voor het seizoen 2015/2016 op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

 
Snertactie groot succes
zaterdag, 13 december 2014 15:25
Vanmorgen heeft de jeugd van onze VV vele mensen verblijd met heerlijke snert. De opbrengst is ruim € 1.200,- wat ten goede komt aan onze jeugdafdeling.
Iedereen bedankt voor de grote afname!
Voor de mensen die onze kids gemist heeft: er zijn nog bakken snert te koop in de voetbalkantine voor € 5,- per stuk.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 6