Laatste nieuws

vv Niekerk TwitterSponsoren

  • Banner
  • Banner

Kalender

Stem voor sponsorgelden
dinsdag, 30 september 2014 19:03

Univé Noord-Nederland laat leden in najaar meestemmen over sponsordoelen

Veel verenigingen hebben moeite met het boven water houden van hun hoofd. Ze komen nét wat geld te kort voor nieuwe goaltjes voor de jeugd. Ze missen het budget voor muziekinstrumenten. Of het lukt maar niet de financiële middelen binnen te slepen om de broodnodige nieuwe aanwas te werven. Gelukkig schiet Univé Noord-Nederland deze clubs dit najaar te hulp met sponsorgelden. Wat het nog leuker maakt: verenigingen én hun leden hebben volop invloed op de verdeling van deze sponsorgelden!

Univé Noord-Nederland heeft een warm hart én sponsorgeld beschikbaar voor verenigingen in haar werkgebied. Want Univé is ook een vereniging. Met hun stem bepalen de leden van Univé Noord-Nederland wélke vereniging hoeveel sponsorgeld krijgt. Verenigingen kunnen uiteraard hun leden oproepen om zoveel mogelijk op hun eigen vereniging of club te stemmen.

Eerlijke spelregels

Hoe het geld wordt verdeeld? Daarvoor gelden twee spelregels. De eerste is het aantal stemmen dat een bepaalde vereniging krijgt. De tweede wordt bepaald door het aantal verzekeringen dat een Univé klant bij Univé Noord-Nederland heeft.

Verenigingen moeten/kunnen dus hun leden, die ook klant zijn bij Univé Noord-Nederland, stimuleren op hun vereniging te stemmen.

De grootte van de vereniging telt niet mee: een kleine vereniging kan dus net zoveel sponsorgeld in de wacht slepen als een grote vereniging.

Stem!

Wilt u meer geld voor uw vereniging? Roep uw leden, vrienden en familie (die klant zijn van Univé) dan op om te stemmen via www.univevoorleden.nl! Overigens, stemmers hoeven geen lid te zijn van de vereniging waarop zij stemmen.

Aarzel niet en stem!
 
Pinnen in de kantine

In de voetbalkantine van VV Niekerk is er nu de mogelijkheid om de gekochte consumpties via de pin te betalen. Dit was voorheen niet mogelijk maar doordat steeds minder mensen "contanten" bij zich hebben is dit een welkome aanvulling binnen onze vereniging.

 
Archieven V.V. Niekerk
V.V. Niekerk bestaat volgend jaar 70 jaar en u begrijpt dat er door de jaren heen heel wat materiaal verzameld is. Daarbij valt te denken aan fotomateriaal, de notulen van eerste vergaderingen, onderscheidingen, maar ook beleidsstukken, afspraken en contracten. Stuk voor stuk dingen om te bewaren. Om ervoor te zorgen dat al deze stukken bewaard blijven zoeken wij een archivaris. Iemand die het leuk vindt dingen te archiveren of te digitaliseren. 
Mocht je interesse hebben, of weet je iemand stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

(uit de archieven: Remco4life 2012)
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 4