Laatste nieuws

vv Niekerk TwitterSponsoren

  • Banner
  • Banner

Kalender

Kaboutervoetbal
VV Niekerk gaat weer starten met kaboutervoetbal.
Data:
Woensdag 9, 16 april, 7, 14, 21 mei van 17.00 - 17.45
- Minimum leeftijd 4 jaar !
- Lessen vinden doorgang bij voldoende aanmeldingen
- De kosten bedragen € 20,00 per kind
- Opgave voor 1 april
Klara Gaikema
Kroonsfelderweg 5
06-22219941
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Tevens trainers gezocht voor het kaboutervoetbal
 
Fixet - vv Niekerk spaaractie
Samen sparen voor je club is het motto van deze actie. Met deze actie biedt FIXET de mogelijkheid om voor VV Niekerk te sparen in de vorm van een klustegoed. Het klustegoed kan later door de vereniging besteed worden om bijvoorbeeld verf of andere dringende benodigdheden te kopen. De actie start op 10 maart aanstaande en eindigt op 3 mei 2014 en werkt als volgt:
b_275_0_16777215_00_images_stories_winweken_Fixet.jpg
Bij iedere besteding van € 20,-- ontvangt u als FIXET klant een dubbele coupon, eentje € 2,-- voor u zelf bij een volgende bestelling van minimaal € 20,-- en eentje voor VV Niekerk van € 1,-- klustegoed. U kunt deze coupon voor VV Niekerk deponeren in de spaarpot welke in de FIXET winkel staat opgesteld. Aan het einde van deze geweldige actie worden de gedeponeerde coupons geteld en kan de vereniging het klustegoed omzetten in aankopen. Graag verzoeken wij alle leden en een ieder die de vereniging VV Niekerk een warm hart toedraagt om zoveel mogelijk coupons te deponeren waarvoor wij u bij voorbaat hartelijk dank zeggen.

 
Jan Dijk (dames) toernooi

Op vrijdag 6 & zaterdag 7 juni (weekend voor pinksteren) organiseert VV Niekerk voor de 7e keer het tweedaagse Jan Dijk damestoernooi voor teams t/m de 3e klasse.

Ook deze keer wordt er met 12 teams gestreden om de felbegeerde Jan Dijk bokaal! Bij deze nodigen wij jullie als damesteams uit om deel te nemen aan dit toernooi. Het programma zal starten op vrijdagavond met de poulewedstrijden en wordt afgesloten met een gezellige avond. De dames (en leiding) kunnen overnachten in (zelfmeegebrachte) tenten op het sportpark, om de volgende dag weer fris het toernooi te vervolgen. Het ontbijt wordt door VV Niekerk verzorgd. Zoals ieder jaar is er veel belangstelling voor dit toernooi dus geef uw team snel op!

Deelname toernooi, overnachting en ontbijt is GRATIS!

Wel vragen wij een borg van 50 euro, die bij aankomst op sportpark retour wordt gegeven.

Geef je nu snel op want er is beperkt plaats!

Voor informatie en opgave:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

William Renkema: 06 10 57 82 31

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 10