Laatste nieuws

vv Niekerk TwitterSponsoren

  • Banner
  • Banner

Kalender

Website voor scheidsrechters
Voor (beginnende) scheidsrechters is er een website gemaakt met handige tips en informatie.
Ook staan er spelregeltoetsen op voor iedereen die zijn kennis op wil vijzelen.
De link naar deze website: http://www.scheidsrechters.eu/
 
Nieuwe (straf) regels KNVB

Met ingang van seizoen 2013/’14 gaan de maatregelen in uit het actieplan ‘Tegen geweld, voor sportiviteit’. De invoering van de tijdstraf en de visuele controle van de spelerspas zijn twee maatregelen die direct voor de betrokkenen merkbaar zijn. Hoe deze maatregelen in de praktijk werken is nu voor iedereen inzichtelijk. De brochure geeft uitleg over de toepassing van de deze maatregelen.

Tijdstraf bij (eerste) gele kaart
Voetballers in de B-categorie van het veldvoetbal krijgen voortaan een tijdstraf van tien minuten opgelegd bij de eerste gele kaart. Een afkoelperiode die direct voelbaar is voor zowel de speler als het team dat tien minuten lang met een speler minder verder moet.

 
Trainingsballen
Het seizoen begint weer en de trainingsballen zitten weer keurig per 15 stuks in het ballenrek. Vandaag even wat spullen heen gebracht en zie tot mijn grote schrik dat er alweer 5 trainingsballen weg zijn. (2 bij de 1e selectie, 2 bij de A/B junioren en 1 bij de C ) Dit is een zeer ernstige zaak. Er zijn dit seizoen 30 ballen aangevuld, de vorige zijn spoorloos verdwenen, en nu alweer 5 weg terwijl het seizoen nog moet beginnen.  De regels voor de trainers/leiders hangen niet voor niets in het ballenhok. Nog steeds zie ik de deur openstaan en nog steeds zie ik spelers met ballen lopen. Dit moet niet !!! De trainer loopt met de trainingsballen naar het veld en komt met hetzelfde aantal van het veld af. Is er eentje weg dan ga je zoeken met alle jongens en vind je de bal niet dan vermeld je dat op het papier wat in het ballenhok hangt. Dat de trainingsballen niet worden bijgevuld lijkt mij logisch maar dat ook je collega trainer hier de dupe van wordt, die moet de volgende dag weer werken met deze trainingsballen, mag wel eens aan gedacht worden!!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 10