Laatste nieuws

vv Niekerk TwitterSponsoren

  • Banner
  • Banner

Kalender

Pinnen in de kantine

In de voetbalkantine van VV Niekerk is er nu de mogelijkheid om de gekochte consumpties via de pin te betalen. Dit was voorheen niet mogelijk maar doordat steeds minder mensen "contanten" bij zich hebben is dit een welkome aanvulling binnen onze vereniging.

 
Archieven V.V. Niekerk
V.V. Niekerk bestaat volgend jaar 70 jaar en u begrijpt dat er door de jaren heen heel wat materiaal verzameld is. Daarbij valt te denken aan fotomateriaal, de notulen van eerste vergaderingen, onderscheidingen, maar ook beleidsstukken, afspraken en contracten. Stuk voor stuk dingen om te bewaren. Om ervoor te zorgen dat al deze stukken bewaard blijven zoeken wij een archivaris. Iemand die het leuk vindt dingen te archiveren of te digitaliseren. 
Mocht je interesse hebben, of weet je iemand stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

(uit de archieven: Remco4life 2012)
 
Ballen probleem
Tijdens de training en wedstrijden belanden er soms voetballen in bosjes, bomen en sloten en sommige van deze voetballen worden, na langdurig zoeken, niet terug gevonden.
Wat mij opvalt is dat er wel erg veel leden op het voetbalveld komen met “eigen “ voetballen die erg veel lijken op onze trainings/wedstrijdballen ! Toeval ?
Even krijg ik een vreemde gedachte maar die delete ik, zoals dat tegenwoordig heet, snel weer want dat kan ik mij toch niet voorstellen.Onze leden brengen toch keurig alle gevonden trainings /wedstrijdballen terug ?
Zal het dan toch toeval zijn ?

Dus vind je een bal rondom het voetbalveld, lever hem in bij de kantine of bij Wim Pruim op de Bennemaheerd 10 in Oldekerk.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 5