Laatste nieuws

vv Niekerk TwitterSponsoren

  • Banner
  • Banner

Kalender

Presentatiegids 14/15

Jarenlang viel de voltreffer bij iedereen op de deurmat...
Na verschillende overleggen is besloten hiermee te stoppen en over te stappen op nieuwsbrieven en nieuws te verspreiden via de website en sociale media.
Wel is er een presentatiegids uitgekomen, die iedere lid afgelopen periode op de deurmat heeft gekregen. 

 
Een bijzondere middag bij VV Niekerk
zaterdag, 18 oktober 2014 18:49
Vanmiddag werd de wedstrijd v.v. Niekerk 3 - Fit Boys 5 nog een keer in een bijzondere setting over gedaan. Vorig seizoen werd deze wedstrijd gestaakt, na een hartaanval van Fit Boys speler Jan Berend de Boer. Een weerzien tussen alle betrokkenen was vanmiddag een feit, familie, vrijwilligers van V.V. Niekerk, spelers en leiders van beide teams komen samen om nog eens rustig na te praten. Voor alle betrokkenen was het vorige treffen heftig, niet alleen voor de familie, ook voor onze vrijwilligers en spelers. Eens te meer werd duidelijk hoe belangrijk onze AED is, maar vooral ook dat de vrijwilligers weten wat ze moeten doen. Het snelle handelen zorgde voor een goede afloop, maar de impact komt later, ook voor de mensen die de reanimatie uitvoerden. Deze middag was dan ook een mooie manier om die bewuste middag en het gebeurde een plek te geven. De wedstrijd wordt overgespeeld, met winst voor de Fit Boys. Jan Berend biedt onze vereniging een prachtig schilderij aan, die hij zelf geschilderd heeft. Een prachtig cadeau die een mooi plekje zal krijgen in ons clubhuis. Onder het genot van een hapje en een drankje werd rustig nagepraat. V.V. Niekerk hoopt hiermee Jan Berend en zijn familie een mooie middag te hebben bezorgd en willen bij deze zeggen graag tot ziens.
 
Hoofdbestuur nieuws
Ledenvergadering op vrijdag 21 November, aanvang 20:00 uur,
Iedereen is van harte welkom, ook ouders/ verzorgers van onze jeugdleden.
 
Nadere info: agenda, jaarverslagensecretarissen en notulen voorjaarsledenvergadering worden begin November op de website geplaatst.
 
Wij zijn naarstig op zoek naar programma boekjes verkopers op de wedstrijddagen dat het 1e van de zaterdag thuis speelt, nadere info en opgave bij Ria Pot in de kantine.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 6