vv Niekerk Twitter

• Banner

Hoofdbestuur nieuws
Ledenvergadering op vrijdag 21 November, aanvang 20:00 uur,
Iedereen is van harte welkom, ook ouders/ verzorgers van onze jeugdleden.

Nadere info: agenda, jaarverslagensecretarissen en notulen voorjaarsledenvergadering worden begin November op de website geplaatst.

Wij zijn naarstig op zoek naar programma boekjes verkopers op de wedstrijddagen dat het 1e van de zaterdag thuis speelt, nadere info en opgave bij Ria Pot in de kantine.

Naar Groningen - NAC ???

Wil jij met je team naar Fc Groningen - NAC Breda geef je dan nu op!!
Voor leden van onze club hebben we een speciale actie in samenwerking met de amateurpartners van FC Groningen.
Dus wil je samen met je team naar Fc Groningen dan kan dat voor een speciaal tarief van €10,-- per kaart.

Opgave kan bij Marco Oosting per team tot uiterlijk 16 oktober 2014.

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 2 november 2014 aanvang 16.45 uur!!

Leiders zijn zelf verantwoordelijk voor voldoende begeleiding op deze dag. Hou dus ook rekening met kaarten voor de begeleiding.

Ik hoor graag jullie reactie en mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Stem op VV Niekerk voor sponsorgelden
woensdag, 08 oktober 2014 16:13
Unive verdeeld hun sponsorgelden over verschillende clubs, de clubs met de meeste stemmen ontvangen de meeste centen!
Oftewel stem op Niekerk!
Als je zelf verzekeringen hebt bij Unive ontvang je ook zelf enkele voordelen.
Kijk op: www.univevoorleden.nl of bij laatste nieuws voor meer informatie.

<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3