vv Niekerk Twitter

• Banner

No current events.

A1 Hoofdklasser

VV Niekerk A1 is afgelopen zaterdag gepromoveerd naar de hoofdklasse voor A junioren. Roden A1 en Achilles A2 werden reeds uitgeschakeld door de mannen van trainer Harm Visser en leiders Henk Kijf & Johan Smit. En afgelopen zaterdag moest WVV uit Winschoten er aan geloven. Met 3-1 trokken onze talenten aan het langste eind op neutraal terrein, stadion de Esserberg.

diversen jeugd

Afgelopen weekend was er naast het zeer geslaagde zomerfestivial op sportpark Eekeburen ook voor verschillende teams nog een aantal toernooien.

ME1 werd 3e op een een meiden toernooi in Grijpskerk en naast een mooie beker mochten ze ook nog met de KNVB beker van FC Groningen op de foto:

Daarnaast werd E2 1e op een sterk bezet toernooi in Friesepalen bij RWF:

Foto's drie prov. toernooi
Tijdens het zeer geslaagde 3 provinciën toernooi zijn er door Jan Hendrik van der Molen foto's gemaakt.
Via www.oypo.nl/88297246F32AA37E kunt u de foto's bekijken en eventueel bestellen.

JHvanderMolen2014

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>