vv Niekerk Twitter

• Banner

inleveren oud vet / olie
Heeft u de oliebollen en appelflappen weer heerlijk gebakken? Dan is het nu tijd om uw oude olie/vet in te leveren bij VV Niekerk.
Hiermee steunt u de voetbalvereniging en draagt u tevens bij aan een beter milieu.
U kunt uw oude vet/olie, in gesloten verpakking, deponeren in de gele container achter de kantine.
poster vet recycle het! Jeremy Vermolen doet plastic fles met oud vet in de speciale gele container

Sjoerd Visser stopt !
VV Niekerk en hoofdtrainer Sjoerd Visser hebben in goed overleg besloten dat hij aan het einde van dit seizoen stopt bij de 1stezaterdagselectie van de club.

De afgelopen 4 seizoenen was Sjoerd trainer van de zaterdag selectie waarmee hij vorig seizoen promoveerde naar de 4de klasse. Na een 2de plaats achter Pelikaan S in de competitie wist Niekerk na het spelen van promotiewedstrijden te promoveren.

Daarvoor was Sjoerd trainer van de zondagafdeling van Niekerk. Ook hier was hij succesvol middels het behalen van promotie van de 5de naar de 4e klasse en een seizoen later gelijk de periodetitel in de 4e klasse. Helaas was BNC over twee wedstrijden net te sterk en miste Niekerk op een haar na de 3eklasse.

Verder is hij nog vele jaren bij de jeugdafdeling actief geweest als jeugd- en keepertrainer.

Op dit moment speelt het jonge 1ste elftal in de middenmoot van de friese vierde Klasse B.

De club is Sjoerd enorm dankbaar voor alles wat hij voor de club gedaan heeft. Niekerk zal voor het seizoen 2015/2016 op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

Snertactie groot succes
zaterdag, 13 december 2014 15:25
Vanmorgen heeft de jeugd van onze VV vele mensen verblijd met heerlijke snert. De opbrengst is ruim € 1.200,- wat ten goede komt aan onze jeugdafdeling.
Iedereen bedankt voor de grote afname!
Voor de mensen die onze kids gemist heeft: er zijn nog bakken snert te koop in de voetbalkantine voor € 5,- per stuk.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5