vv Niekerk Twitter

• Banner

D1 & B1 winnaar Unive toernooi
De D1 van vv Niekerk werden in de afgelopen winter kampioen in de D categorie.
De talentvolle mannen van Jan Haan & Wiebe Grealer waren zeer succesvol en gingen met een hele mooie beker weer richting Niekerk.

Ook de B1 ging er met de hoofdprijs vandoor en waren de gelukkige winnaars van een.....

Superbokaal 2014-2015

Jongens en meisjes,
Dat het clubblad niet meer uitkomt wil niet zeggen dat de competitie om de Superbokaal er niet meer is.
Lever dus verslagen in die we op de website kunnen plaatsen en de mooiste verslagen krijgen een plek in de nieuwsbrief.
Verslagen kunnen jullie mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
De jury kijkt niet alleen naar verslagen maar ook naar gedrag en trainingsopkomst en natuurlijk wedstrijdbeleving.
De eerste seizoenshelft heeft geen kampioenen opgeleverd en sommige teams hebben het moeilijk. Belangrijk is hierbij om plezier te blijven houden in het spelletje.
Voor trainers en leiders een extra motivatie om vanaf maart er keihard tegenaan te gaan. Dus vergeet niet verslagen te maken en te scoren.
Inmiddels zijn er al meer dan 10 wedstrijden gespeeld door de meeste teams en kunnen we een balans opmaken.
De voorlopige eerste tien plaatsen.

Niekerk D1
Niekerk F1
Niekerk E1
Niekerk F2
Niekerk D2
Niekerk C1
Niekerk A1
Niekerk C2
Niekerk B1
Niekerk E2

De volledige uitslag en punten staan binnenkort op de website.

V.V. Niekerk door de KNVB onderscheiden met het KNVB/ARAG certificaat

Op woensdag 25 februari is V.V. Niekerk door de KNVB onderscheiden met het KNVB/ARAG certificaat.

Het bestuur en de commissie scheidsrechterszaken hebben zich de afgelopen jaren ingezet om het beleid t.a.v. scheidsrechters binnen onze vereniging vorm te geven. Dit beleid resulteert in een erkenning van de KNVB en ARAG door V.V. Niekerk te onderscheiden met een (kwaliteits)certificaat. Tevens wil de KNVB omliggende verenigingen enthousiast maken om het beleid t.a.v. scheidsrechters te optimaliseren. Door van elkaar te leren en elkaar te helpen ten einde het scheidsrechtersbeleid ook bij andere verenigingen structuur te geven zal de kwaliteit van scheidsrechters op de velden aanzienlijk verbeteren. De KNVB, ARAG en V.V. Niekerk willen op deze avond andere verenigingen hiervoor uitdagen.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5