vv Niekerk Twitter

• Banner

VV Niekerk naar de FC
Maar liefst 180 jeugdleden en hun ouders / begeleiders bezochten afgelopen weekend de wedstrijd FC Groningen - NAC Breda. Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door de amateur convenant die er tussen VV Niekerk en FC Groningen is.
Voor een aantal jeugdleden was het de 1e ervaring die ze hadden in een groot stadion en aan de reacties te horen was het een groot succes. Helaas was het geen doelpuntrijke wedstrijd, maar door de vroege goal (2e minuut Cherry) ging de FC er toch met de 3 punten vandoor !

Oud Niekerker en FC Groningen directeur Hans Nijlland met F1 spelers Jens & Rowin

Stijn en Inez van F3 voor het eerst in de Euroborg

Presentatiegids 14/15

Jarenlang viel de voltreffer bij iedereen op de deurmat...
Na verschillende overleggen is besloten hiermee te stoppen en over te stappen op nieuwsbrieven en nieuws te verspreiden via de website en sociale media.
Wel is er een presentatiegids uitgekomen, die iedere lid afgelopen periode op de deurmat heeft gekregen.

Een bijzondere middag bij VV Niekerk
zaterdag, 18 oktober 2014 18:49
Vanmiddag werd de wedstrijd v.v. Niekerk 3 - Fit Boys 5 nog een keer in een bijzondere setting over gedaan. Vorig seizoen werd deze wedstrijd gestaakt, na een hartaanval van Fit Boys speler Jan Berend de Boer. Een weerzien tussen alle betrokkenen was vanmiddag een feit, familie, vrijwilligers van V.V. Niekerk, spelers en leiders van beide teams komen samen om nog eens rustig na te praten. Voor alle betrokkenen was het vorige treffen heftig, niet alleen voor de familie, ook voor onze vrijwilligers en spelers. Eens te meer werd duidelijk hoe belangrijk onze AED is, maar vooral ook dat de vrijwilligers weten wat ze moeten doen. Het snelle handelen zorgde voor een goede afloop, maar de impact komt later, ook voor de mensen die de reanimatie uitvoerden. Deze middag was dan ook een mooie manier om die bewuste middag en het gebeurde een plek te geven. De wedstrijd wordt overgespeeld, met winst voor de Fit Boys. Jan Berend biedt onze vereniging een prachtig schilderij aan, die hij zelf geschilderd heeft. Een prachtig cadeau die een mooi plekje zal krijgen in ons clubhuis. Onder het genot van een hapje en een drankje werd rustig nagepraat. V.V. Niekerk hoopt hiermee Jan Berend en zijn familie een mooie middag te hebben bezorgd en willen bij deze zeggen graag tot ziens.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4