vv Niekerk Twitter

• Banner

Ballen probleem
Tijdens de training en wedstrijden belanden er soms voetballen in bosjes, bomen en sloten en sommige van deze voetballen worden, na langdurig zoeken, niet terug gevonden.
Wat mij opvalt is dat er wel erg veel leden op het voetbalveld komen met “eigen “ voetballen die erg veel lijken op onze trainings/wedstrijdballen ! Toeval ?
Even krijg ik een vreemde gedachte maar die delete ik, zoals dat tegenwoordig heet, snel weer want dat kan ik mij toch niet voorstellen.Onze leden brengen toch keurig alle gevonden trainings /wedstrijdballen terug ?
Zal het dan toch toeval zijn ?

Dus vind je een bal rondom het voetbalveld, lever hem in bij de kantine of bij Wim Pruim op de Bennemaheerd 10 in Oldekerk.

F3 in competitie

VV Niekerk heeft er veel nieuwe leden bij gekregen deze zomerstop.
Met name heel veel jonge leden van 5 & 6 jaar. Daarom hebben we bij Niekerk een F3 in mogen schrijven.
Hun 1e wedstijd in hun leven wisten ze direct te scoren, namelijk 2x en Engelbert 6x helaas !

Ook B1 door in de beker
B1 heeft alles gewonnen. Drie wedstrijden, negen punten.
Dus, net als A1, door naar de volgende ronde.
Even alles op een rijtje: Thuis tegen v.v. Grootegast: 3-2. Uit tegen OKVC B1: 2-10. En als klap op de vuurpijl v.v.Opende B1 uit: 2-7. v.v. Niekerk doet het goed!!!
KNVB Beker

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>