Laatste nieuws

vv Niekerk TwitterSponsoren

  • Banner
  • Banner

Kalender

Bram Folkerts ‘in opleiding’ bij Jochem Kamphuis
De week van de scheidsrechter

 

Afgelopen zaterdag kreeg Bram Folkerts, scheidsrechter bij de jongste jeugd, hoog bezoek. Jochem Kamphuis, scheidsrechter betaald voetbal, kwam hem ondersteunen bij zijn wedstrijd met een headset clinic. Tijdens de wedstrijd kreeg Bram door de headset, net als tijdens een eredivisie wedstrijd, aanwijzingen van Jochem om de wedstrijd in goede banen te leiden. In de rust en na de wedstrijd maakte Jochem Kamphuis van de gelegenheid gebruik om Bram ook nog wat tips mee te geven om zijn optreden als spelleider te verbeteren.

Een leerzame ochtend voor Bram. Onder het genot van een lekker stukje gebak  kreeg Bram de gelegenheid om Jochem nog enkele vragen te stellen over het fluiten, maar ook over zijn carrière als scheidsrechter. Kortom, een leuke, gezellige en leerzame ochtend.

We hopen dat Bram nog enthousiaster is geworden om door te groeien als scheidsrechter.


 

 
Nieuwe jasjes A1
maandag, 07 september 2015 12:23
Kiwi Media heeft onze A1 in nieuwe presentatie jasjes gestoken.
 
Geef je op voor Kaboutervoetbal
In het najaar willen wij weer starten met een groep kabouters. Heeft u een zoon of dochter die spelenderwijs kennis wil maken met voetbal? Geef je dan nu op bij Hannie Brandsma: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06-25484712.
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2