Laatste nieuws

vv Niekerk TwitterSponsoren

  • Banner
  • Banner

Kalender

Hoofdbestuur nieuws
Ledenvergadering op vrijdag 21 November, aanvang 20:00 uur,
Iedereen is van harte welkom, ook ouders/ verzorgers van onze jeugdleden.
 
Nadere info: agenda, jaarverslagensecretarissen en notulen voorjaarsledenvergadering worden begin November op de website geplaatst.
 
Wij zijn naarstig op zoek naar programma boekjes verkopers op de wedstrijddagen dat het 1e van de zaterdag thuis speelt, nadere info en opgave bij Ria Pot in de kantine.
 
Stem voor sponsorgelden
dinsdag, 30 september 2014 19:03

Univé Noord-Nederland laat leden in najaar meestemmen over sponsordoelen

Veel verenigingen hebben moeite met het boven water houden van hun hoofd. Ze komen nét wat geld te kort voor nieuwe goaltjes voor de jeugd. Ze missen het budget voor muziekinstrumenten. Of het lukt maar niet de financiële middelen binnen te slepen om de broodnodige nieuwe aanwas te werven. Gelukkig schiet Univé Noord-Nederland deze clubs dit najaar te hulp met sponsorgelden. Wat het nog leuker maakt: verenigingen én hun leden hebben volop invloed op de verdeling van deze sponsorgelden!

Univé Noord-Nederland heeft een warm hart én sponsorgeld beschikbaar voor verenigingen in haar werkgebied. Want Univé is ook een vereniging. Met hun stem bepalen de leden van Univé Noord-Nederland wélke vereniging hoeveel sponsorgeld krijgt. Verenigingen kunnen uiteraard hun leden oproepen om zoveel mogelijk op hun eigen vereniging of club te stemmen.

Eerlijke spelregels

Hoe het geld wordt verdeeld? Daarvoor gelden twee spelregels. De eerste is het aantal stemmen dat een bepaalde vereniging krijgt. De tweede wordt bepaald door het aantal verzekeringen dat een Univé klant bij Univé Noord-Nederland heeft.

Verenigingen moeten/kunnen dus hun leden, die ook klant zijn bij Univé Noord-Nederland, stimuleren op hun vereniging te stemmen.

De grootte van de vereniging telt niet mee: een kleine vereniging kan dus net zoveel sponsorgeld in de wacht slepen als een grote vereniging.

Stem!

Wilt u meer geld voor uw vereniging? Roep uw leden, vrienden en familie (die klant zijn van Univé) dan op om te stemmen via www.univevoorleden.nl! Overigens, stemmers hoeven geen lid te zijn van de vereniging waarop zij stemmen.

Aarzel niet en stem!
 
Klaverjassen
Ook dit seizoen is er voor de kaart liefhebbers weer de vaste klaverjas avond.
Deze avond vindt maandelijks plaats op de laaste vrijdag van de maand.
Er wordt in competitie verband gestreden om de wissel bokaal maar daarnaast zijn er ook per speelronde mooie vlees prijzen te winnen.
Aanvang 20:00 uur in de voetbalkantine !

Data:
Vrijdag 26 September (winnaar Albert Pot)
Vrijdag 31 Oktober
Vrijdag 28 November
Vrijdag 30 Januari
Vrijdag 27 Februari
Vrijdag 27 Maart
Vrijdag 24 April
Vrijdag 29 Mei
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3