vv Niekerk Twitter

• Banner

VV Niekerk oldies
VV Niekerk heeft dit jaar de beschikking over een 35+ groep en daarnaast ook nog een 50+ groep.
De 50+ bestaat uit een 20 tal leden die op de woensdagavond een gezellig balletje met elkaar trappen.
De 35+ groep bestaat uit 14 leden die op dinsdag trainen en op de vrijdagavonden hun wedstrijden spelen in competitie verband (7 x7), Deze wedstrijden vinden in toernooi verband plaats en steeds is er weer een ander team de organiserende vereninging.
Afgelopen vrijdag 10 april was Niekerk de organisator.
Het was een gezellige avond, waar voetbal, sportiviteit en gezelligheid (de bekende 3e helft) goed samen gaan !

Kaboutervoetbal

Vanaf woensdag 8 april 2015 (van 16:45 tot 17:30) organiseert de vv Niekerk kaboutervoetbal voor jongens en meisjes van drie t/m zes jaar.

Op vier woensdagen krijgen de kabouters “training”. Op deze manier kunnen ze zich eens geheel vrijblijvend oriënteren of voetbal iets voor ze is. De kabouters kunnen met gymschoenen en gymkleding deelnemen, maar dienen wel scheenbeschermers te dragen.

Opgave via email bij Erwin Solle op adres:

Nieuwe shirtsponsor voor F3
maandag, 06 april 2015 12:16
Van Hussel Advies _ Veiligheidstrainingen is de nieuwe shirtsponsor van de F3.
Stefan van Hussel verzorgt ook de BHV trainingen en opleidingen volgens de normen van het NIBHV. De trainingen vallen dan ook onder het keurmerk van het NIBHV. Uiteraard doet Stefan ook de AED en reanimatietraining bij de VV Niekerk. De nieuwe ronde is net afgerond, voor de liefhebbers is er nog mogelijkheid de cursus te volgen, neem dan contact op met Andrea Pot, vrijwillgerscoordinator.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6