vv Niekerk Twitter

• Banner

PROGRAMMA 3 PROV ONDER NIEUWS
vrijdag, 29 mei 2015 17:23
Het programma van het drie provincien toernooi voor vrijdag en zaterdag vindt u onder nieuws.

Promotie A junioren

WAPEN vv Niekerkhttp://www.coop.nl/App_Themes/coop/images/logo_coop.png Bellinga

PROMOTIE WEDSTRIJD Maandag 1 Juni

NIEKERK A1

ACHILLES 1894 A2

SPORTPARK EEKEBUREN

AANVANG 19.30

Update scheidsrechters 3 prov. toernooi

Zaterdag Morgen 9.00 tm 12.30

Scheids : Abel Hut , William Renkema , Peter de Vries , Auke Doornbosch , Didrick de Vries ,Jack Wieringa , Fokko vd Heide , Martin Ottens

Ress.Scheids : Jan Wiebe Tjoelker

Begeleiding : Dik de Vries , Martin Ottens

Zaterdag Middag 13.15 tm 16.00 uur

Scheids: Pattahon Deuling , Bram Bakker , Ger Ausma , Bjor Kuiper , Brain Wiersma , Joost Datema , Auke Doornbosch , Didrick de Vries , Jack Wieringa , Abel Hut

Ress.Scheids : Martin Ottens , Jan Posthumus , Dik de Vries

Begeleiding : Dik de Vries , Martin Ottens , Jan Posthumus

Gevonden kleding

De kapstok in de hal en de mand van gevonden voorwerpen  hangt/ ligt vol!!!!

Deze maand kan eenieder het nog ophalen, vanaf de 2e week van juni gaat het naar een goed doel.

ME1 KAMPIOEN

De ME 1 van vv Niekerk zijn vanmorgen kampioen geworden in hun klasse,door een 14-0 zege op Zevenhuizen.
2 wedstrijden voor het einde van de competitie zijn deze jonge meiden niet meer in te halen op de ranglijst.
Daarnaast hebben de meiden nog geen enkel punt laten liggen in de voorjaars reeks.
Volgend jaar gaan al deze dames over naar een DM elftal, daarvoor zijn ze nog op zoek naar enthousiaste meiden !!!

Gefeliciteerd: Myrthe B, Myrthe A, Lisanne, Lara, Manouk, Sabine, Lian, Laura, Marije, Sannah, Lian

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2