vv Niekerk Twitter

No current events.

Trainingsschema 2016-2017
maandag, 25 juli 2016 13:07
Het trainingsschema voor het nieuwe seizoen is bekend: bekijk het schema hier

Indeling vv Niekerk 1

Het 1 elftal van vv Niekerk is ingedeeld in de 3e klasse C, met daarin een aantal leuke derby's !!!

Boerakker, Glimmen, Grijpskerk, Helpman, HFC'15, SC Loppersum, Marum, Appingedam, Noordwolde, ONR, De Pelikanen, Stadspark, Veenhuizen.

16 juli zal het speelschema bekend worden gemaakt en eveneens op de website te vinden zijn.

Indeling jeugd 2016 / 2017

Beste spelers, ouders/verzorgers, leiders en trainers,

Ook dit jaar is het weer gelukt om een indeling te maken voor de jeugdteams voor het nieuwe seizoen. De indeling is tot stand gekomen op basis van het jeugdbeleidsplan, wensenlijsten spelers, beoordelingen, leiders/trainers, maar belangrijkste aspect de leeftijden. Er heeft nauw overleg plaatsgevonden om de keuzes op goede gronden te maken. Wij zijn iedereen dankbaar voor de wijze waarop jullie allemaal hebben meegeholpen.

De eerste teams zijn selectie teams en deze zijn samengesteld op basis van kwaliteiten van de spelers. Dit met uitzondering van de F pupillen.

Ook dit jaar zullen we bij voldoende animo een aantal kaboutertrainingen aan gaan bieden.

Ook dit seizoen zijn we nog naarstig op zoek naar trainers en leiders voor het komende seizoen. Als je interesse hebt horen we het graag.

De komende weken zullen we de teams voorzien van leiders en trainers. Hiervan volgt zsm een indeling evenals het nieuwe trainingsschema.

Voor vragen, opmerkingen en toelichtingen kunnen jullie terecht bij de volgende personen:

LET OP: deze indeling is niet definitief, wijzigingen voorbehouden)

B: Auke Doornbosch

C: Bennie Krijthe

D: Fokke Buikema

E en F: Hannie Brandsma

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en een mooi nieuw voetbalseizoen. Start van de trainingen en informatie voor het nieuwe seizoen volgt binnenkort. Hou de site en mail in de gaten voor meer info.

Met vriendelijke groet,

Namens de jeugdcommissie

Marco Oosting

Gevonden schoenen

Tijdens de grote schoonmaak in de kantine zijn er nog al wat schoenen gevonden, er is vast iemand die deze mist.

Om ze op te halen kun je bellen met Ria: 06-23908485

Kleding inleveren
Oproep aan alle leiders en trainers ,
Het voetbal seizoen zit er op en om alles weer op tijd klaar te hebben voor het nieuwe seizoen  graag jullie teamkleding compleet inleveren bij Fre Huizinga Zandumerweg 44 Oldekerk .
Ook de leiders en trainers die stoppen graag hun kleding inleveren bij mij thuis , al vast bedankt voor jullie medewerking en al vast een fijne vakantie .
Namens de Sponsor/kleding commissie Fre Huizinga .