Laatste nieuws

vv Niekerk TwitterSponsoren

  • Banner
  • Banner

Wedstrijden

Kalender

Trainen AFGELAST
(VELD)TRAINEN OP MAANDAG 26 JANUARI IS AFGELAST !!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Nieuwe hoofdtrainer 2015 / 2016

Marcel Hiemstra nieuwe hoofdtrainer V.V. Niekerk

 

Marcel Hiemstra is door V.V. Niekerk aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de selectie. Met ingang van het seizoen 2015-2016 zal Hiemstra de zaterdagselectie aansturen.
 

 

V.V. Niekerk komt op dit moment uit in de vierde klasse, na vorig jaar te zijn gepromoveerd uit de vijfde klasse. Het is een jonge enthousiaste groep en Hiemstra kijkt er naar uit om aan de slag te gaan. De huidige A-junioren hebben een hoog niveau en zij zullen de komende seizoenen doorstromen naar de senioren. Marcel Hiemstra lijkt de aangewezen persoon om deze groep verder te ontwikkelen.

 

Hiemstra heeft een aantal jaren ervaring als trainer bij verschillende clubs, waar hij goede resultaten behaalde. Zo was hij hoofdtrainer bij v.v. Eastermar en v.v. Suameer in de vijfde klasse en interim hoofdtrainer bij v.v. Harkema Opeinde in de tweede klasse. Het bestuur van v.v. Niekerk heeft dan ook goede verwachtingen van deze samenwerking.

 

Aan het eind van het seizoen zal de selectie afscheid nemen van huidig hoofdtrainer Sjoerd Visser. Visser is vier seizoenen trainer geweest bij de zaterdag selectie, daarvoor drie jaar bij de zondag selectie. V.V. Niekerk is zeer tevreden over de samenwerking met Sjoerd Visser en het seizoen zal dan ook goed worden afgesloten.

 
WWT website
Veel jeugdteams van VV Niekerk zijn deze winter actief op het winter westerkwartier toernooi, op onderstaande website vindt u het programma, uitslagen en foto's !
 
http://winterwesterkwartiertoernooi.jouwweb.nl/ 

Sport-Thieme® zaalvoetbal "Futsal"
 
FC Groningen actie
De tweede kaartenactie voor Fc Groningen. Zaterdag 31 januari speelt FC Groningen tegen Go Ahead Eagles om 19.45 uur.
 
Kaarten kosten €10, per stuk. 
Ik ontvang graag voor 17 januari per team jullie opgave via de mail .
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.