vv Niekerk Twitter

• Banner

Gevonden kleding

De kapstok in de hal en de mand van gevonden voorwerpen  hangt/ ligt vol!!!!

Deze maand kan eenieder het nog ophalen, vanaf de 2e week van juni gaat het naar een goed doel.

A1 op naar weg de hoofdklasse
De A1 speelde in een tweeluik tegen vv Roden A1, Niekerk kwam hier als winnaar uit de bus.
Zaterdag 9 mei: vv Roden A1 - vv Niekerk A1 uitslag 1-4
Zaterdag 16 mei: vv Niekerk A1 - vv Roden A1 uitslag 2-3

Nu wachter er 2 wedstrijden tegen Achilles 1894 (uit Assen) A2
Zaterdag 23 mei: Achilles 1984 A2 - vv Niekerk A1 12.30 uur
Zaterdag 30 mei: vv Niekerk - Achilles 1894 A2 (aanvang nog onbekend ivm 3 prov. toernooi in Niekerk)

Mochten deze wedstrijden ook positief verlopen komt er nog 1 beslissingsduel op neutraal terrein voor 1 plek in de hoofdklasse.

ME1 KAMPIOEN

De ME 1 van vv Niekerk zijn vanmorgen kampioen geworden in hun klasse,door een 14-0 zege op Zevenhuizen.
2 wedstrijden voor het einde van de competitie zijn deze jonge meiden niet meer in te halen op de ranglijst.
Daarnaast hebben de meiden nog geen enkel punt laten liggen in de voorjaars reeks.
Volgend jaar gaan al deze dames over naar een DM elftal, daarvoor zijn ze nog op zoek naar enthousiaste meiden !!!

Gefeliciteerd: Myrthe B, Myrthe A, Lisanne, Lara, Manouk, Sabine, Lian, Laura, Marije, Sannah, Lian

Logo op dug outs

De dug outs op het hoofdveld zijn allebei voorzien van hele mooie logo's van onze vereniging !!!

Slotavond 5 Juni

Meer artikelen...