vv Niekerk Twitter

• Banner

Sjoerd Visser stopt !
VV Niekerk en hoofdtrainer Sjoerd Visser hebben in goed overleg besloten dat hij aan het einde van dit seizoen stopt bij de 1stezaterdagselectie van de club.

De afgelopen 4 seizoenen was Sjoerd trainer van de zaterdag selectie waarmee hij vorig seizoen promoveerde naar de 4de klasse. Na een 2de plaats achter Pelikaan S in de competitie wist Niekerk na het spelen van promotiewedstrijden te promoveren.

Daarvoor was Sjoerd trainer van de zondagafdeling van Niekerk. Ook hier was hij succesvol middels het behalen van promotie van de 5de naar de 4e klasse en een seizoen later gelijk de periodetitel in de 4e klasse. Helaas was BNC over twee wedstrijden net te sterk en miste Niekerk op een haar na de 3eklasse.

Verder is hij nog vele jaren bij de jeugdafdeling actief geweest als jeugd- en keepertrainer.

Op dit moment speelt het jonge 1ste elftal in de middenmoot van de friese vierde Klasse B.

De club is Sjoerd enorm dankbaar voor alles wat hij voor de club gedaan heeft. Niekerk zal voor het seizoen 2015/2016 op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

Snertactie groot succes
zaterdag, 13 december 2014 15:25
Vanmorgen heeft de jeugd van onze VV vele mensen verblijd met heerlijke snert. De opbrengst is ruim € 1.200,- wat ten goede komt aan onze jeugdafdeling.
Iedereen bedankt voor de grote afname!
Voor de mensen die onze kids gemist heeft: er zijn nog bakken snert te koop in de voetbalkantine voor € 5,- per stuk.

F & E pup. naar OKVC
De F & E pupillen van vv Niekerk zullen in de kerstvakantie deelnemen aan het jaarlijkse kerst toernooi van OKVC (Oldehove)
De data is:
Zaterdag 27 december (F)
Maandag 29 december (E)
Dinsdag 30 december (Finales F & E)

Kerstklaverjassen 20-12
Elk jaar organiseren Albert en Ria kerst klaverjassen in de voetbalkantine.
Zo ook dit jaar:

Zaterdag 20 december
14.00 uur (kantine open vanaf 13.30)
€ 7,00 (iedereen prijs!!!!)

Laatste trainingen 2014
Het jaar 2014 loopt ten einde, zo komen ook de laatste trainingen in zicht van dit jaar.
Traditie getrouw wordt hier bij de senioren even bij stil gestaan:
Woensdag 17 december: 35+ en 50+ dames vanaf 20.00 training met na afloop een hapje en drankje.
Donderdag 18 december: Zaterdag 1, 2, 4 Zondag 2, 3 en A junioren met na afloop ook een hapje en drankje.

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2