vv Niekerk Twitter

• Banner

Trainen AFGELAST
TRAINEN OP WOENSDAG 1 APRIL IS AFGELAST !!!
WEGENS DE WEERSOMSTANDIGHEDEN
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voetbalkamp Westerkwartier 2015
zondag, 29 maart 2015 10:59
12, 13 en 14 augustus 2015 is het weer tijd voor het voetbalkamp Westerkwartier. Alle kinderen geboren tussen 31-12-2008 en 01-01-2001 zijn deze dagen welkom Sportpark de Leegens voor een driedaags voetbalkamp. Iedere dag is er een programma van 09.00 uur tot 16.00 uur. Voor de oudere kinderen is de mogelijkheid te overnachten en ook deel te nemen aan de avondactiviteiten in de kantine en het bos. Kijk voor meer informatie in het menu downloads voor de pdf met alle informatie. Of kijk op www.voetbalkampwesterkwartier.nl.

Geen kaarten meer voor de FC
Wegens overweldigende belangstelling is de kaartenactie voor de wedstrijd op zondag 12 april van FC Groningen tegen SC Cambuur gesloten.
Voor ons, v.v. Niekerk, betekent dit helaas dat onze aanvraag niet meer in behandeling genomen kan worden. Er zijn nog wel enkele kaarten te koop in de reguliere verkoop.
Dit bericht kregen we via onze contactpersoon van het Amateurconvenant. We hopen uiteraard dat we de volgende keer gewoon weer kunnen genieten van een mooie wedstrijd.
Met vriendelijke groet Marco Oosting

SPOED: Trainers vacatures

Voor de tweede helft van het seizoen zoeken wij nog een aantal enthousiaste trainers voor de D1, E1 en F4. Helaas kunnen de trainers van D1 en E1 de tweede helft van het seizoen de trainingen niet meer voor hun rekening nemen. Tevens is er een F4 bij gekomen na de winterstop door veel nieuwe aanmeldingen, waar we uiteraard erg blij mee zijn.
Natuurlijk is het belangrijk voor deze kinderen dat er een goede en vooral enthousiaste trainer voor de groep staat. Voor de D1 en E1 zijn we op zoek naar een trainer die het spel voetbal ook goed beheerst en kan uitleggen. Voor F4 zijn we vooral op zoek naar iemand die spelenderwijs de kinderen kennis laat maken met de bal en het spelletje.

Dus lijkt het je leuk om jou kennis over te brengen op deze enthousiaste jongens en meiden, of ben jij een erg positief ingesteld, maar heb je iets minder verstand van voetbal? Neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.