vv Niekerk Twitter

• Banner

Medewerkersavond

“Vele handen maken licht werk”, daar staan we met zijn allen voor bij VV Niekerk. Of je nu langs de lijn staat, achter de bar, lootjes verkoopt, training verzorgd of op en rond het sportpark je bijdrage levert: met zijn allen moeten we het doen. Vrijwilligerswerk leuk? Ja, als je het ons als bestuur vraagt. Waarom? Omdat je iets nuttigs kunt doen, iets kunt betekenen voor de maatschappij en vereniging, maar bovenal: Het is gezellig!

Dat is de medewerkersavond ook al jaren: Gezellig!
Ieder jaar proberen we weer wat anders en ook voor dit jaar hebben we geprobeerd een leuk programma in elkaar te zetten.

Graag nodigen we jou en je partner dan ook uit voor een gezellige avond op zaterdag 20 februari, vanaf 20.00 uur. Vaste locatie: in de kantine. Vast onderdeel: tijd voor een hapje en drankje. Variatie: Programma.

Hopelijk tot de 20e.

Opgave voor uiterlijk maandag 8 februari 2016 bij Albert of Ria

Namens het bestuur van de VV Niekerk

Voetbaldagen bij VEV'67

'LEVEN ALS EEN PROF' VOETBALDAGEN BIJ VEV’67

In de voorjaarsvakantie zullen onder leiding van Rense Dijk, speler van het eerste elftal van VEV’67, de ‘LEVEN ALS EEN PROF VOETBALDAGEN’ worden georganiseerd voor jongens en meisjes van 6 t/m 14 jaar. Dit evenement zal plaatsvinden op Sportpark Oostindie.
Op deze manier wordt de spelers van de F-, E-, D- en C- categorie de mogelijkheid gegeven om in de voorjaarsvakantie aan een leuke en leerzame activiteit deel te nemen. Hieronder alvast de informatie, klik hier voor de flyer van de voetbaldagen.
Data en tijden
  • F-pupillen             : dinsdag 1 maart van 13:00 tot 16:00 uur
  • E- en D-pupillen  :  woensdag 2 maart van 9:00 tot 17:00 uur
  • C-junioren            :  woensdag 2 maart van 9:00 tot 17:00 uur

Het kan niet helemaal gratis want er zullen wel wat kosten gemaakt moeten worden die gedekt moeten worden. De kosten voor F-pupillen bedragen € 5 en voor de overige categorieën wordt een bijdrage gevraagd van € 10.
Verschillende onderdelen zoals:
4×4 toernooi, penalty / shoot-out, een