Laatste nieuws

vv Niekerk TwitterSponsoren

  • Banner
  • Banner

Wedstrijden

Kalender

Een bijzondere middag bij VV Niekerk
zaterdag, 18 oktober 2014 18:49
Vanmiddag werd de wedstrijd v.v. Niekerk 3 - Fit Boys 5 nog een keer in een bijzondere setting over gedaan. Vorig seizoen werd deze wedstrijd gestaakt, na een hartaanval van Fit Boys speler Jan Berend de Boer. Een weerzien tussen alle betrokkenen was vanmiddag een feit, familie, vrijwilligers van V.V. Niekerk, spelers en leiders van beide teams komen samen om nog eens rustig na te praten. Voor alle betrokkenen was het vorige treffen heftig, niet alleen voor de familie, ook voor onze vrijwilligers en spelers. Eens te meer werd duidelijk hoe belangrijk onze AED is, maar vooral ook dat de vrijwilligers weten wat ze moeten doen. Het snelle handelen zorgde voor een goede afloop, maar de impact komt later, ook voor de mensen die de reanimatie uitvoerden. Deze middag was dan ook een mooie manier om die bewuste middag en het gebeurde een plek te geven. De wedstrijd wordt overgespeeld, met winst voor de Fit Boys. Jan Berend biedt onze vereniging een prachtig schilderij aan, die hij zelf geschilderd heeft. Een prachtig cadeau die een mooi plekje zal krijgen in ons clubhuis. Onder het genot van een hapje en een drankje werd rustig nagepraat. V.V. Niekerk hoopt hiermee Jan Berend en zijn familie een mooie middag te hebben bezorgd en willen bij deze zeggen graag tot ziens.
 
Naar Groningen - NAC ???

Wil jij met je team naar Fc Groningen - NAC Breda geef je dan nu op!!
Voor leden van onze club hebben we een speciale actie in samenwerking met de amateurpartners van FC Groningen.
Dus wil je samen met je team naar Fc Groningen dan kan dat voor een speciaal tarief van €10,-- per kaart.

Opgave kan bij Marco Oosting per team tot uiterlijk 16 oktober 2014.

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 2 november 2014 aanvang 16.45 uur!!

Leiders zijn zelf verantwoordelijk voor voldoende begeleiding op deze dag. Hou dus ook rekening met kaarten voor de begeleiding.

Ik hoor graag jullie reactie en mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

 
Stem op VV Niekerk voor sponsorgelden
woensdag, 08 oktober 2014 16:13
Unive verdeeld hun sponsorgelden over verschillende clubs, de clubs met de meeste stemmen ontvangen de meeste centen!
Oftewel stem op Niekerk!
Als je zelf verzekeringen hebt bij Unive ontvang je ook zelf enkele voordelen.
Kijk op: www.univevoorleden.nl of bij laatste nieuws voor meer informatie.
 
Week v/d Scheidsrechter
Van 4 tm 12 oktober is het de week van de scheidsrechter. De KNVB zal in deze week extra aandacht besteden aan de rol van de scheidsrechter. Scheidsrechters zijn immers onmisbaar. Zij zorgen ervoor dat wekelijks 1,2 miljoen voetballers van het spelletje kunnen genieten. Voor voetballers en supporters is het goed om eens stil te staan bij de rol van de scheidsrechter. Behandel de scheidsrechter – of dat nu een clubscheidsrechter of een scheidsrechter is die door de KNVB is aangewezen met respect !
Week van de Scheidsrechter - 4 tot en met 12 oktober 2014
 
Archieven V.V. Niekerk
V.V. Niekerk bestaat volgend jaar 70 jaar en u begrijpt dat er door de jaren heen heel wat materiaal verzameld is. Daarbij valt te denken aan fotomateriaal, de notulen van eerste vergaderingen, onderscheidingen, maar ook beleidsstukken, afspraken en contracten. Stuk voor stuk dingen om te bewaren. Om ervoor te zorgen dat al deze stukken bewaard blijven zoeken wij een archivaris. Iemand die het leuk vindt dingen te archiveren of te digitaliseren. 
Mocht je interesse hebben, of weet je iemand stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

(uit de archieven: Remco4life 2012)