vv Niekerk Twitter

• Banner

SPOED: Trainers vacatures

Voor de tweede helft van het seizoen zoeken wij nog een aantal enthousiaste trainers voor de D1, E1 en F4. Helaas kunnen de trainers van D1 en E1 de tweede helft van het seizoen de trainingen niet meer voor hun rekening nemen. Tevens is er een F4 bij gekomen na de winterstop door veel nieuwe aanmeldingen, waar we uiteraard erg blij mee zijn.
Natuurlijk is het belangrijk voor deze kinderen dat er een goede en vooral enthousiaste trainer voor de groep staat. Voor de D1 en E1 zijn we op zoek naar een trainer die het spel voetbal ook goed beheerst en kan uitleggen. Voor F4 zijn we vooral op zoek naar iemand die spelenderwijs de kinderen kennis laat maken met de bal en het spelletje.

Dus lijkt het je leuk om jou kennis over te brengen op deze enthousiaste jongens en meiden, of ben jij een erg positief ingesteld, maar heb je iets minder verstand van voetbal? Neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

AED cursus

Afgelopen seizoen werd pijnlijk duidelijk hoe belangrijk de AED is op en rond de velden. Daarom bieden wij ook dit jaar weer een AED cursus aan. Ben jij vaak op het veld te vinden, of begeleid je een team? Schroom niet en meld je aan. De cursus wordt gegeven op 18, 19 en 2 maart. De eerste twee zijn herhalingscursussen, de laatste is de basis cursus voor nieuwe gezichten.
De inschrijflijsten hangen vanaf dinsdag in de kantine.

ME 1 nieuw in competitie

VV Niekerk heeft na de winterstop weer een heus meidenteam, en wel ME1!!

Deze meiden die voor de wintersop als E4 door het leven gingen, spelen vanaf nu in een ME competitie.

De Held

Buitenpost